Bezoek ook ons Eetcafé De Gezelligeit

CC_Zorgboerderij_DLG_10-2-aspect-ratio-536-536

Bedrijven

Het recyclen van materialen is een belangrijk onderdeel van ons werk. We halen bijvoorbeeld pallets uit elkaar en het goede hout wordt hergebruikt. Van het hout worden onder andere nieuwe banken, tafels, plantenbakken, naambordjes of wegbewijzeringen gemaakt en zijn te koop.

Aan de slag voor jouw bedrijf

CC_Zorgboerderij_DLG_48

Kom maar op met dat inpakwerk! Wij hebben een speciale inpakservice om kerstpakketten of relatiegeschenken in te pakken voor bedrijven. Kom de producten brengen en het wordt naar wens en kleur ingepakt.

Organiseer jij een festival of evenement? Bestel bij De Zorgboerderij de wegbewijzeringen in de kleuren die je wilt. Of heb je nieuwe naambordjes nodig voor op kantoor of in je praktijk? Op maat worden deze voor je gemaakt.

Recensies

Weidehuus
“De inpakservice voor onze kerstpakketten heeft ons in de drukke decembermaand echt geholpen. Zo fijn dat het werk uit handen werd genomen en op de afgesproken dag stond alles feestelijk verpakt klaar.”

Gastouderbureau de kleine Kroese
“De stijl van de houten naambordjes past precies bij de sfeer van ons gastouderbureau. Leuk dat het in de kleur wordt geverfd die je wenst.”

CC_Zorgboerderij_DLG_23
CC_Zorgboerderij_DLG_01
CC_Zorgboerderij_DLG_37
CC_Zorgboerderij_DLG_29

Vragen of bestellen?